Chord Ngawi Nagih Janji - Denny Caknan X Ndarboy Genk

Berikut informasi singkat mengenai lirik dan Chord Lagu Ngawi Nagih Janji - Denny Caknan X Ndarboy Genk

Kunci Gitar Ngawi Nagih Janji - Denny Caknan X Ndarboy Genk bisa kalian gunakan untuk sarana latihan, belajar atau menambah wawasan bermusik.

Mohon maaf blog ini tidak menyediakan sama sekali download lagu mp3 musik tersebut.

Anda dapat langsung mengunjungi atau mendengarkan lagu favorit kalian melalui channel youtube official nya.

Atau jika ingin mendukung sang penyanyi atau artis, Anda dapat membeli format mp3 nya secara legal / original di toko musik terpercaya.

dan berikut ini adalah contoh lagu Ngawi Nagih Janji - Denny Caknan X Ndarboy Genk chord , Bisa kalian lihat dibawah ini.

Chord Kunci Gitar Ngawi Nagih Janji - Denny Caknan X Ndarboy Genk


Intro : G D Em D
        C  Cm..

     G                   C
kowe biyen.. ngomong tresno
        D          G -D 
janji rabakal ngeliyo
         Em
jare pun manteb atimu
          Am       D  C D
bakal ngenteni baliku..

        G         C
siseh wetan kartonyono
      D             G -D
aku pamit bablas lungo
        Em            Am
pandongamu sing tak jaluk
 C             D
aku.. bakal mantuk..

Bm                Em
 rino wengi aku kelebon impenmu
        Am
tangi-tangi pethuk'an bayanganmu 
D
neng pikir iki..

  C                   G
bungah.. ati sing tau nduweni
     Am
bendino tak rasani
     D
sak iki aku bali..

Reff :
         G
 neng ngawi..
       D           Em
 aku teko nagih janji
        D            C
 kutho iki cen ngangeni
         G          Am
 sliramu tak anti-anti
       D          (G)
 neng alun-alun ngawi..

 G      D         Em
  roso iki iseh podo
     D          C
 ora ono sing bedo
       G             Am
 madep mantep karo kowe
          D      G
 nek ra kowe ora wae..

Musik : G D Em D
        C G Am D
        C
        hu.. u.. u..
        G        Em
        hu.. u.. u..

Am              A
aku neng ngawi (aaaa..)
 D
aku nagih janji..

        G         C
siseh wetan kartonyono
      D            G  D
aku pamit bablas lungo
        Em            Am
pandongamu sing tak jaluk
 C             D
aku.. bakal mantuk..

Bm                Em
 rino wengi aku kelebon impenmu
        Am
tangi-tangi pethuk'an bayanganmu 
D
neng pikir iki..

  C                   G
bungah.. ati sing tau nduweni
     Am
bendino tak rasani
     D
sak iki aku bali..

Reff :
         G
 neng ngawi..
       D           Em
 aku teko nagih janji
        D            C
 kutho iki cen ngangeni
         G          Am
 sliramu tak anti-anti
       D          (G)
 neng alun-alun ngawi..

 G      D         Em
  roso iki iseh podo
     D          C
 ora ono sing bedo
       G             Am
 madep mantep karo kowe
          D      G   D
 nek ra kowe ora wae..

         G
 neng ngawi..
       D           Em
 aku teko nagih janji
        D            C
 kutho iki cen ngangeni
         G          Am
 sliramu tak anti-anti
       D          (G)
 neng alun-alun ngawi..

 G      D         Em
  roso iki iseh podo
     D          C
 ora ono sing bedo
       G             Am
 madep mantep karo kowe
          D      G
 nek ra kowe ora wae..

Itulah contoh singkat mengenai Chord Ngawi Nagih Janji - Denny Caknan X Ndarboy Genk Semoga mudah untuk dipelajari.
 
Auto Scroll Stop Scroll