Chord Bojo Galak - Nella Kharisma

Berikut informasi singkat mengenai lirik dan Chord Lagu Bojo Galak - Nella Kharisma

Kunci Gitar Bojo Galak - Nella Kharisma bisa kalian gunakan untuk sarana latihan, belajar atau menambah wawasan bermusik.

Mohon maaf blog ini tidak menyediakan sama sekali download lagu mp3 musik tersebut.

Anda dapat langsung mengunjungi atau mendengarkan lagu favorit kalian melalui channel youtube official nya.

Atau jika ingin mendukung sang penyanyi atau artis, Anda dapat membeli format mp3 nya secara legal / original di toko musik terpercaya.

dan berikut ini adalah contoh lagu Bojo Galak - Nella Kharisma chord , Bisa kalian lihat dibawah ini.

Chord Kunci Gitar Bojo Galak - Nella Kharisma


[Intro]
C G Am G
F C Dm G
 
 
[Verse 1]
        C     G   Am   G
Wes nasipe kudu koyo ngene
Dm          C          G
Duwe bojo kok ra tau ngepenakke
Em                       A     Dm
Seneng muring omongane sengak..
     F            G      C
Kudu tak trimo bojoku pancen galak
    C         G     Am   G
Saben dino rasane ora karuan..
      Dm           C       G
Ngrasakke bojoku sing ra tau perhatian
     Em            A           Dm
Nanging piye maneh atiku wes kadungtresno
      F             G     C
Senajan bathinku ngempet ono jero dodo
 
 
[Chorus]
      C         G
Yo wes ben duwe bojo sing galak
       Am             G
Yo wes ben sing omongane sengak
         F          C
Seneng nggawe aku susah
         F          G
Nanging aku wegah pisah
        C                G
Tak tompo nganggo tulus ning ati
       Am                G
Tak trimo sliramu tekan sak iki
      F         C
Mungkin wes dadi jodone
      F        G        C
Senajan kahanane koyo ngene
 
 
[Verse 2]
C            G                 Am
Sungguh keterlaluan bojoku seng sak iki
        G                 F
Kleru sitik wae aku mesti diseneni
            C                Dm
Ameh dolan ro konco kok ora di olehke
            G             C
Senengane nuduh dikiro lungo ro liane
          G             Am
Yen wes ngono aku mung iso meneng
          G                   F
Tak jelasno malah mung gawe kowesepaneng
          C           Dm
Di matamu aku iki ora tau bener
             G                  C  G
Kabeh mbok salahno rumongso wes palingpinter
 
 
[Chorus]
      C          G
Yo wes ben duwe bojo sing galak
       Am             G
Yo wes ben sing omongane sengak
       F        C
Seneng nggawe aku susah
       F        G
Nanging aku wegah pisah
        C                G
Tak tompo nganggo tulus ning ati
       Am               G
Tak trimo sliramu tekan sak iki
        F           C
Mungkin wes dadi jodone
        F           G   C
Senajan kahanane koyo ngene
 
 
[Verse 3]
C              G
Ibarate dele seng uwes dadi tempe
Am                    G
Kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane
F            C
Abote duwe bojo seng galak
    F               G
Ne ra keturutan senengane mencap mencap
     C              G
Gak usah di getuni aku kudu kuat ati
Am                  G
Nganti tekan mati sliramu tetep ning ati
F                  C
Wes stel kendo wae tak nikmati uripe
F                 G              
Senajane galak bojoku pancen seng Cganteng dewe 
 
[Bridge]
F           G         Em         Am
Kuwat dilakoni ne ra kuwat ditinggalngopi
     F           G      C
tetap cinta senajan bojoku galak
 
 
[Solo]
C G Am G
F C F G
C G Am G
F C Dm G
 
 
[Chorus]
      C          G
Yo wes ben duwe bojo sing galak
       Am             G
Yo wes ben sing omongane sengak
       F        C
Seneng nggawe aku susah
       F        G
Nanging aku wegah pisah
        C                G
Tak tompo nganggo tulus ning ati
       Am               G
Tak trimo sliramu tekan sak iki
        F           C
Mungkin wes dadi jodone
        F           G   C
Senajan kahanane koyo ngene

Itulah contoh singkat mengenai Chord Bojo Galak - Nella Kharisma Semoga mudah untuk dipelajari.
 
Auto Scroll Stop Scroll