Chord Intan Rahma - Nutupi Laraku

Berikut informasi singkat mengenai lirik dan Chord Lagu Intan Rahma - Nutupi Laraku

Kunci Gitar Intan Rahma - Nutupi Laraku bisa kalian gunakan untuk sarana latihan, belajar atau menambah wawasan bermusik.

Mohon maaf blog ini tidak menyediakan sama sekali download lagu mp3 musik tersebut.

Anda dapat langsung mengunjungi atau mendengarkan lagu favorit kalian melalui channel youtube official nya.

Atau jika ingin mendukung sang penyanyi atau artis, Anda dapat membeli format mp3 nya secara legal / original di toko musik terpercaya.

dan berikut ini adalah contoh lagu Intan Rahma - Nutupi Laraku chord , Bisa kalian lihat dibawah ini.

Chord Kunci Gitar Intan Rahma - Nutupi Laraku


[Verse I:]
A
mungkin ono ati liyo
B
sing lagi tok jogo
G#m
nganti lali karo aku
C#m
sing neng ngarep moto
A
ati rasane loro
B
aku trimo,
E
aku pengen pamit lungo..

A
mungkin wis ra ono roso
B
tresnamu nggo aku
G#m
opo malah sandiworo
C#m
kowe ngapusi aku
A
gawe bingung atiku
B E
arep tekan kapan tak tutupi laraku

E C#m
iseh kuat ora atiku
A B
terus sabar ming ngremuk aku
G#m C#
sak jane nyikso batinku
F#m B
nanging neng ngarepmu aku tetep guyu
E
nutupi laraku..

E C#m
soyo adoh mung gawe ragu
A B
opo isoh yen terus mlaku
G#m C#
tak pekso senajan loro
F#m
aku ra popo..
B E
ning atiku sing rung kulino..

A B
yen terus sabar aku uwes tau..
G#m C#m
mangan ati kui mbendinaku
F#m B
cobo ngertio sing neng pikirku..

[Reff:]
A
mungkin ono ati liyo
B
sing lagi tok jogo
G#m
nganti lali karo aku
C#m
sing neng ngarep moto
A
ati rasane loro
B E
aku trimo, aku pengen pamit lungo

A
mungkin wis ra ono roso
B
tresnamu nggo aku
G#m
opo malah sandiworo
C#m
kowe ngapusi aku
A
gawe bingung atiku
B E
arep tekan kapan tak tutupi laraku

[Interlude:]
A B G#m C#m
A B E

[Verse II:]
E C#m
iseh kuat ora atiku
A B
terus sabar ming ngremuk aku
G#m C#
sak jane nyikso batinku
F#m B
nanging neng ngarepmu aku tetep guyu
E
nutupi laraku

A B
yen terus sabar aku uwes tau..
G#m C#m
mangan ati kui mbendinaku
F#m B
cobo ngertio sing neng pikirku..

[Reff End:]
A
mungkin ono ati liyo
B
sing lagi tok jogo
G#m
nganti lali karo aku
C#m
sing neng ngarep moto
A
ati rasane loro
B E
aku trimo, aku pengen pamit lungo

A
mungkin wis ra ono roso
B
tresnamu nggo aku
G#m
opo malah sandiworo
C#m
kowe ngapusi aku
A
gawe bingung atiku
B E
arep tekan kapan tak tutupi laraku..

Itulah contoh singkat mengenai Chord Intan Rahma - Nutupi Laraku Semoga mudah untuk dipelajari.