Chord Senario - Zapin Usik Mengusik

Berikut informasi singkat mengenai lirik dan Chord Lagu Senario - Zapin Usik Mengusik

Kunci Gitar Senario - Zapin Usik Mengusik bisa kalian gunakan untuk sarana latihan, belajar atau menambah wawasan bermusik.

Mohon maaf blog ini tidak menyediakan sama sekali download lagu mp3 musik tersebut.

Anda dapat langsung mengunjungi atau mendengarkan lagu favorit kalian melalui channel youtube official nya.

Atau jika ingin mendukung sang penyanyi atau artis, Anda dapat membeli format mp3 nya secara legal / original di toko musik terpercaya.

dan berikut ini adalah contoh lagu Senario - Zapin Usik Mengusik chord , Bisa kalian lihat dibawah ini.

Chord Kunci Gitar Senario - Zapin Usik Mengusik

[Intro:]
Cm Fm
G Fm G Cm

Cm G A# Cm

[Male:]
Cm
Adik pandang-pandang
G
pandang pada siapa
A# Cm
Kalau pada abang hai gembira rasanya
Fm
Adik senyum-senyum
Cm
senyuman yang menggoda
G
Adik jangan bingung
kami belum berpunya

[Female:]
Cm G
Abang lirik-lirik melirik pada siapa
A# Cm
Kalau pada adik bolayanlah jalannya
Fm Cm
Abang kenyit-kenyit kenyit mata buaya
G Cm
Abang baik sikit nanti ku pulas telinga

[Reff:]
G
Hai cik adik Ya cik abang
G
Manis jelita Biasa saja
G
Siapa nama? Itu rahsia
Cm
Tinggal di mana? Rumah bonda
Fm
Bolehkah kami? Boleh apanya abang
Cm
Jalan bersama? Oh itu bahaya
G
Jangan bimbang
Cm
kami bujang trang tang tang

[Male:]
Cm
Hai cik adik sayang
G
jalan melenggang-lenggang
Fm
Tak ubah seperti
Cm
hai putri gunung ledang
Fm
Hai cik abang sayang
Cm
jangan cuba menggoda
G
Muka cik abang semua
Cm
tak boleh dipercaya

[Reff I:]
G
Hai cik abang, Cik adik sayang
G
Adik bertanya, Nak tanya apa
G
Kenapa abang, Kenapa saya
Cm
Suka buang masa, Memang hobi kita
Fm
Nampak bergaya, Itu eksyen saja
Cm
Apapun tak ada, Tapi lembu ada
G Cm
Memang abang semua tak berguna

[Intro:]
Cm G A# Cm
Fm Cm G Cm

[Reff:]
G
Hai cik adik, Ya cik abang
G
Pilihlah saya, Muka tak lawa
G
Ambillah saya, Misai tak ada
Cm
Kalau saya pula, Kurus pula
Fm
Dah tentu saya, Botak kepala
Cm
Nak macam mana, Hensem bergaya
G Cm
Kami pun hensem juga ya ya ya ya

[Bridge:]
A# Cm
Usik mengusik tiada salahnya
Fm Cm
Asalkan baik niat di hatinya
A# Cm
Lebih baik bermaafan sahaja
G# G
Agar hidup kan lebih bahagia
G
Bersama..

[Ending:]
Cm G
Marilah kita bersalam-salaman
A# Cm
Tanda bermula tali persahabatan
Fm Cm
Jikalau ada terkasar bahasa
G Cm
Bermaaf-maafanlah di antara kita
G Cm
Bermaaf-maafanlah antara kita..

Itulah contoh singkat mengenai Chord Senario - Zapin Usik Mengusik Semoga mudah untuk dipelajari.
 
Auto Scroll Stop Scroll