Chord Sido Rondho - Cak Diqin ft Safitri

Berikut informasi singkat mengenai lirik dan Chord Lagu Sido Rondho - Cak Diqin ft Safitri

Kunci Gitar Sido Rondho - Cak Diqin ft Safitri bisa kalian gunakan untuk sarana latihan, belajar atau menambah wawasan bermusik.

Mohon maaf blog ini tidak menyediakan sama sekali download lagu mp3 musik tersebut.

Anda dapat langsung mengunjungi atau mendengarkan lagu favorit kalian melalui channel youtube official nya.

Atau jika ingin mendukung sang penyanyi atau artis, Anda dapat membeli format mp3 nya secara legal / original di toko musik terpercaya.

dan berikut ini adalah contoh lagu Sido Rondho - Cak Diqin ft Safitri chord , Bisa kalian lihat dibawah ini.

Chord Kunci Gitar Sido Rondho - Cak Diqin ft Safitri

[Intro :]  
Dm Gm Dm
Dm A# A
Gm A
Dm A

Dm Gm Dm
Biyen Mulo Sliramu Wis Tak Aturi
Dm A# A
Golek Bojo sing Tresno Welas Sejati
Gm
Pungkasane Sliramu Digawe loro
A Dm A
Ora wurung saikine dadi Rondho...

[Female:]
Dm Gm Dm
Nanging Piye kabeh iki wis kebacut
Dm A# A
ibarat Bubur ra Bakal dadi Sego
Gm
Mulo getunku iki tanpo Upomo
A Dm
Ngerti Ngono lamaranmu Sing tak Tompo

[Intro:]
Gm Dm Gm Dm

Dm C Dm
Kabeh iki ora perlu Digetuni
Gm Dm
Janjiku biyen aku saguh ngenteni
A
Kowe lan Aku Mugo dadi jodone
A Dm A
Ra keno prawane tak enteni Randane..

[Female:]
Dm Gm Dm
Ora nyono sampeyan Sabar Ngenteni
Dm A# A
Ing nyatane Tresnamu Tulus lan Suci
Gm
Sing tak Suwun sing Gedhe Pangapurane
A Dm
Andum Tresno Bebojoan Selawase

[Intro :]
Dm Gm Dm
Dm A# A
Gm A
Dm A

Dm Gm Dm
Biyen Mulo Sliramu Wis Tak Aturi
Dm A# A
Golek Bojo sing Tresno Welas Sejati
Gm
Pungkasane Sliramu Digawe loro
A Dm A
Ora wurung saikine dadi Rondho...

[Female:]
Dm Gm Dm
Nanging Piye kabeh iki wis kebacut
Dm A# A
ibarat Bubur ra Bakal dadi Sego
Gm
Mulo getunku iki tanpo Upomo
A Dm
Ngerti Ngono lamaranmu Sing tak Tompo

[Intro:]
Gm Dm Gm Dm

Dm C Dm
Kabeh iki ora perlu Digetuni
Gm Dm
Janjiku biyen aku saguh ngenteni
A
Kowe lan Aku Mugo dadi jodone
A Dm A
Ra keno prawane tak enteni Randane..

[Female:]
Dm Gm Dm
Ora nyono sampeyan Sabar Ngenteni
Dm A# A
Ing nyatane Tresnamu Tulus lan Suci
Gm
Sing tak Suwun sing Gedhe Pangapurane
A Dm
Andum Tresno Bebojoan Selawase

Itulah contoh singkat mengenai Chord Sido Rondho - Cak Diqin ft Safitri Semoga mudah untuk dipelajari.
 
Auto Scroll Stop Scroll